miercuri, 7 octombrie 2009

EXCLUSIV: (FOTO) Indicatoarele de pe strada pe care locuieste Voronin au fost scoase

Semnele rutiere care interzic circulatia automobilelor pe strada Serghei Lazo din capitala intre orele 19.00 si 8.00 au fost scoase cu jumatate de ora in urma. De mentionat ca in aceasta zona locuieste fostul presedinte Vladimir Voronin.

Indicatia a venit de la premierul Vlad Filat, care in cadrul sedintei Guvernului de azi dimineata i-a cerut ministrului de interne sa scoata indicatoarele respective.
Filat i-a dat in acest sens si un termen ministrului de interne- ora 2.00 si a cerut sa fie informat daca solicitarea sa a fost executata.
feliciarosca.blogspot.com a surprins momentul in care muncitorii de la Interprinderea ,,Semafor-Service'' au venit si au scos cele 3 semne de circulatie.











Angajati de la Intreprinderea Semafor -Service au spus ca au primit indicatia de a scoate semnele de circulatie de la Politia Rutiera. ,,Stiu ca pe aici locuieste Vladimir Voronin si de aceasta au fost instalate semnele cu citiva ani in urma. Probabil sa nu-l deranjeze pe presedinte'', s-a dat cu pararea unul dintre muncitori.
Totodata, soferii saluta decizia premierului. Conducatorii auto cu care am discutat au spus ca ,, este o idee buna''.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo Felicia!felicitari!

Nina spunea...

Asta da profesionalism!!! Colega mea, intotdeauna vrea sa fie exclusiva!!!

Anonim spunea...

era cazul sa se faca asta...

Anonim spunea...

se vede ca esti soferita

Felicia Rosca spunea...

Te dezamagesc. Nu sunt soferita. Peste o luna urmeaza sa-mi iau carnetul :)))

Anonim spunea...

eu te am cunoscut soferita fara permis de conduire