marți, 6 octombrie 2009

COLORIT TV isi schimba denumirea


Postul de televiziune COLORIT TV isi schimba denumirea! Deocamdata, numele nou este tinut in secret de catre administratia postului.
Surse din cadrul televiziunii spun ca aceasta schimbare este determinate de faptul ca ,, lumea ride de denumirea canalului’’. Astazi, reporterii au venit pe teren cu microfonul fara sigla.
Potrivit paginii web a tv, Colorit TV a început să emită la 16 iunie 2008.
La moment, Colorit TV poate fi vizionat de locuitorii din oraşul Durleşti, comuna Dumbrava, cartierul Schinoasa din sectorul Centru al municipiului Chişinău, oraşul Codru, Buiucanii Vechi şi regiuni din cartierul Buiucani.

2 comentarii:

Anonim spunea...

pentru Feliciea ! redenumirea canalului din Colorit tv IN ALT NUME E DICTAT NU CA RIDE LUMEA DAR CA INITIAL FORMATUL TELEVIZIUNII ERA ALTUL ,CA UN POST TE MUZICA AUTOCTONA CA POST DE NISA, UITE ASTA SI A FOST MOTIVUL .VOM RIDE CU ALTA OCAZIE ..... ADMINISTRATORUL POSTULUI TV

Colorit TV Blog spunea...

Ma bucura faptul ca se intereseaza de acest post TV, si ceea ca schimba denumirea, intradevar nui e din cauza ca lumea se ride , ci din cauza ca sa schimbat total conceptul, si denumirea va fi una pe merit, astepati si in curind veti auzi si noul nume. Dar de pe data de 24.10.2009 postul Colorit TV deja este difuzat si in reteau de cablu Satelit, si in curind si in restul retele de cablu. www.colorittv.md aici puteti gasi mai multa informatie despre noi