marți, 6 octombrie 2009

A doua zi de greva la EUTV:Angajatii il cheama ,,la covor‘’ pe Rosca



Angajatii EUTV au decis sa nu mearga nici azi la filmari, dupa ce ieri au anuntat ca intra in greva. Acestia sunt nemultumiti ca nu au primit salariile inca din luna iulie.
Pina la aceasta ora, (10.50) reporterii nu au iesit pe teren ( unii inca nici nu au venit la serviciu) si spun ca nu au de gind sa faca nicio stire. De mentionat ca aseara EUTV nu a avut un buletin de stiri.
Dupa ce am scris ieri ca administratia postului de tv le-a propus angajatilor produse de la magazinul ,,Zolushka’’, in loc de salarii, se pare ca conducerea negociaza o astfel de oferta si cu magazinul ,,Fourchette’’. Angajatii insa insista sa primeasca leafa in bani si nu in produse. Totusi, unii colegi au recunoscut ca ar putea ajunge la o intelegere cu administratia, daca in loc de salariu, ar putea lua un computer de exemplu. ,
,,Computerul as putea sa-l vind cuiva si astfel sa-mi scot banii’’, spune un editor de imagine de la EUTV.

Iurie Rosca este chemat ,, la covor’’

Presa a scris anterior ca postul de tv EUTV ar apartine de fapt liderului PPCD, Iurie Rosca, desi oficial, patronul televiziunii este fostul sef al Serviciului de Presa al MAI, Igor Boldureanu.
Potrivit unor surse, Iurie Rosca nu s-a aflat zilele trecute in tara, iar aseara ar fi revenit acasa. Astfel, angajatii EUTV il asteapta pe domnul presedinte de partid sa vina macar cu unele promisiuni in fata lor. ,, Noi i-am spus lui Viorel Buzdugan ca am vrea sa discutam cu Iurie Rosca, ca sa stim care sunt perspectivele acestei televiziuni’’, a spus un coleg de la EUTV.
Jurnalistii insa nu cred ca Iuria Rosca va accepta sa discute cu ei.
Ramasi fara salarii, angajatii au decis sa scrie o plingere la Inspectoratul Muncii, sperind ca astfel isi vor putea recupera banii.

2 comentarii:

administrator spunea...

bravo Felicia, imi place ipocrizia de care dai dovada. Esti cu adevarat demna sa lucrezi TV21, poate si la ORT sau Animal-planet. Baga un lucru in cap,daca ai sa lustruiesti bine cizmele Sefului tau poate ai sa ajungi menagera chiar la ditamai Ostanchino sau la Cremlin. Rusine...

administrator spunea...

"la cavior" este un termen folosit de comunisti , in perioada sovetica.Vad ca nu pierzi timpul degeaba la TV21...