sâmbătă, 17 octombrie 2009

Cine va lucra la ,,Realitatea TV’’ Chisinau?


Patronul Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vântu s-a aflat in aceste zile la Chisinau. El a discutat separat cu jurnalistii care ar putea sa lucreze la postul de tv care va fi lansat in R. Moldova. Nu se stie, deocamdata, cum se va numi noul canal de tv.

Precizez insa ca la Chisinau este inregistrata inca din august 2008 o publicatie periodica ,, Realitatea'', iar pagina web a acesteia este realitatea.md

Se spune ca ,,cineva’’ a intocmit o lista cu potentiali jurnalisti care vor lucra la postul de tv a lui SOV. Cine? Nu stiu.
La interviu au fost prezenti Sergiu Toader, project-manager al trustulului Realitatea –Catavencu si Dumitru Tira.
Este interesant ca patronul Realitatea TV vrea sa faca stiri atit in limba romana cit si in rusa.

Cine sunt totusi jurnalistii care vor lucra la ,,Realitatea TV’’?

Surse sigure sustin ca au fost contactate persoane de la diverse institutii media din republica. Printre acestea se numara:
Ilona Spataru- RFI
Oxana Iutes- ProTV Chisinau
Ruslan Grabari- ProTV Chisinau
Valeria Vitu- Radio Europa Libera
Sergiu Strungaru-NIT
Elena Cioinea- Radio Europa Libera
Petru Terguta-project manager la IREX
Andrei Cibotaru- Bussines Expert
Mihaela Gherasim- EUTV
Cristina Burlacu-EUTV
Stela Iatco-EUTV
Daria Gvinjia-TV 7
Nadejda Verbitkaia-NIT
Aceasta este doar o lista provizorie a celor care au discutat sau urmeaza sa discute ( din cite stiu, saptamina viitoare interviurile vor continua) cu reprezentantii de la Realitatea Bucuresti si sunt sigura ca aici pot fi adaugate mult mai multe persoane.
Se mai vorbeste ca directorul artistic al tv va fi binecunoscuta regizoare Svetlana Frumusache, care in prezent detine aceeasi functie la EUTV.
Sursele mele spun ca jurnalistii s-au intilnit cu SOV intr-un birou de la ,,Logos Press’’, iar toate interviurile au fost inregistare pe o camera de luat vederi.
In media de la Chisinau se zvoneste ca noua tv va emite pe frecventa 2 PLUS, iar altii spun ca initial tv va emite doar prin cablu.
Sorin Ovidiu Vintu este un om de afaceri român, care deţine grupul media Realitatea-Caţavencu, care cuprinde radiourile Guerrilla, Realitatea FM, Gold şi Alpha, revistele Academia Caţavencu, Tabu, SuperBebe, Idei în Dialog, 24Fun, Jadore, Psihologia Azi, Aventuri la Pescuit, ziarele Cotidianul si Business Standard, televiziunile Realitatea TV, Money Channel TV, Telesport, Romantica şi agentia de presă NewsIn.

9 comentarii:

Anonim spunea...

sandu grecu scrie pe blogul lui ca deja a semnat cu realitatea

http://sandugrecu.blogspot.com/

Anonim spunea...

sunt socat: mihaela gherasim? aceasta killer-ita mediatica la realitatea tv? Nu pot sa cred!!! dupa toate porcariile pe care le-a facut???

Anonim spunea...

Bai anonimule ia ce mai esti tu de sokat, trage-ti doua palme, dupa caz si 3 sa-ti mai treaca din sok. Acum ca ti-ai revenit nitel hai sa-ti spun ca Mihaela este un jurnalist bun, o fata simpatica, desteapta si merita tot ce e mai bun. In schimb tu anonimule sokat! esti o muiere rea si invidioasa, la sigur si urata si nebagata in seama. Sper ca ti-a trecut sokul :)))

Anonim spunea...

Timpul le va pune pe toate la locurile lor, dar Mishka departe nu va ajunge. Va face o tura pe la toate posturile tv din Chisinau si apoi la gunoi!(Ca si toate slugile politicienilor)

Fedot.

Anonim spunea...

lui Fedot: citeste raspunsul pentru anonimul sokat. No Comment!

Anonim spunea...

Dşoară Felicia, eşti cumva rudă a scriitorului şi publicistului Nicolae Rosca?

felicia spunea...

Nu, nu sunt ruda cu Nicolae Rosca si nici cu Iurie Rosca. Este doar o coincidenta de nume.

Anonim spunea...

sfatul meu e sa nu fiti prea entuziasmati de o potentiala colaborare cu trustul realitatea-catavencu! aici nimic nu e sigur, azi esti , maine nu mai esti ... colegi de-ai mei au simtit-o pe pielea lor...

Anonim spunea...

Mai,Felicia nu ai cu ce te ocupa decit sa scrii porcarii:-)mai bine ai mai slabi un pic