miercuri, 19 septembrie 2012

3 destinatii ieftine pentru vacante exotice

Bulgaria, Turcia si România sunt destinatiile principale unde moldovenii aleg sa-si petreaca vacantele. Asa arata datele Biroului National de Statistica pentru prima jumatate a acestui an. Bulgaria- 34 % Turcia- 33% România-12 % Motivele: moldovenii pot obtine usor vize in aceste state, preturile sejururilor sunt atractive, iar destinatiile sunt destul de aproape de Chisinau. Totusi, daca v-ati plictisit sa va petreceti concediul in aceleasi tari si doriti sa vedeti ceva nou, puteti sa alegeti alte locuri unde veti avea o vacanta mai putin obisnuita. Propun 3 destinatii exotice pentru aceasta perioada la preturi accesibile.
TUNISIA
Preturile pentru o vacanta in Tunisia incep de la 510 $ pentru un sejur de o saptamina. Aici este inclus zborul ( Kiev-Enfidha-Kiev), cazarea la un hotel de 3 stele, micul dejun si cina. La Kiev se ajunge usor din Chisinau cu autocarul. Pentru biletele dus- intors veti scoate din buzunar cam 50 $. Viza- nu este necesara.
EGIPT
In aceasta perioada incepe sezonul si in tara faraonilor, iar ofertele curg girla. Preturile sunt destul de rezonabile si pornesc de la 575 $ pentru cazarea intr-un hotel de 4 stele ALL, cu zbor din Odessa. Viza este necesara pentru femeile care au mai putin de 35 de ani si costa 75 EURO.
EMIRATELE ARABE UNITE (DUBAI)
Desi pare incredibil, agentiile de turism propun oferte in Dubai cu 490 $ pentru zbor si cazare o saptamina intr-un hotel de 3 stele. Zborul se efectueaza din Odessa sau Kiev, iar in oferta este inclus doar micul dejun. Va mai trebui sa achitati viza, care se perfecteaza din timp si costa 80 $.

Niciun comentariu: