sâmbătă, 14 septembrie 2013

Cit costa sa zbori in Dubai din Chisinau ?


Au aparut in vinzare primele pachete turistice in Dubai cu zbor direct din Chisinau . Preturile pornesc de la 584 de Euro de persoana pentru un hotel de 2 stele, cu mic dejun inclus. Hotelul e situat insa in zona Deira a emiratului, cartierul vechi al orasului, unde pe geamul din camera nu veti avea parte de o priveliste cu zgirie-nori.
Preturile la hotele de 3 stele sunt de circa 660 de euro de persoana, iar la cele de 4 stele pornesc de la 710 euro. Cei care vor dori sa fie cazati in hotele de lux vor trebuie sa scoata din buzunar si citeva mii de euro pentru un sejur de 7 zile. Ma refer aici, in special, la faimosul hotel Burj al Arab si vecinul sau Jumeirah ( hotelul construit in forma de val de mare ) sau la renumitele hotele de pe insula artificiala in forma de palmier- Atlantis si Rixos.

Primul zbor in Dubai direct din Chisinau va fi efectuat pe data de 20 noiembrie, iar tarifele sunt de 170 de Euro intr-o directie. Cursele vor fi operate de doua ori pe saptamina, miercuri si duminica, iar zborul va dura aproximativ 5 ore intr-o directie. Avionul companiei Fly Dubai va decola la ora 14.45 din Chisinau si va ateriza la ora 21.25 in Dubai.
Eu am zburat cu Fly Dubai in Sri Lanka. Avioanele companiei sunt noi, comfortabile, iar pe fiecare scaun este un monitor unde puteti viziona filme sau asculta muzica. Pentru aceasta insa va trebui sa platiti o taxa in plus. La fel va trebui sa scoateti bani din buzunar si daca va este foame sau sete. Meniul companiei ofera diverse sandwich-uri ( 3 -4 euro), apa plata ( 1 euro pentru o sticla de jumatate de litru), ceai ( 1 euro), cafea ( 2 euro) etc.
La bordul aeronavei puteti lua un bajag de mina de maxim 7 kg si altul de cala, care nu va depasi 20 de kg.
Potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, in anul 2012, peste 1000 de moldoveni au ales sa-si petreaca vacanta in Emiratele Arabe Unite.
Un comentariu:

Adi spunea...

Moldovencele sunt frumoase. Sa nu le rapeasca arabii pe acolo. :)