miercuri, 11 august 2010

Nou: Zbor direct Chisinau-Istanbul (Asia)


Moldovenii zboara din ce in cei mai mult in Turcia. Compania Air Moldova a introdus doua curse suplimentare pe saptamina pentru destinaţia Chişinău-Istanbul-Chişinău pe aeroportul internaţional Sabiha Gokcen (SAW).
Pina acum moldovenii puteau zbura direct doar pe aeroportul Ataturk, situat in partea europeana a metropolei.
Cursele sunt efectuate de două ori pe săptămână.
De asemenea pentru toţi pasagerii cursei Air Moldova 9U747 (Chişinău-Istanbul) la sosirea în Istanbul, se oferă transfer gratuit din aeroportul Sabiha Gokcen în regiunea LALELI aflată în partea europeana a oraşului.
Pentru cei care nu stiu, LALELI este o regiune a Istanbului de unde majoritatea moldovenilor importa imbracaminte si incaltaminte.
Aeroportul Internaţional Sabiha Gokcen are o capacitate de 25 mln. pasageri pe an.

duminică, 8 august 2010

Este trecut de miezul noptii. Nu ma ia somnul, chiar daca miine dimineata la 6 trebuie sa fiu la serviciu. Nu pierd timpul si mai invat citeva cuvinte in turca. Nu stiu ce m-a apucat. Cu 2 luni in urma as fi spus ca pentru nimic in lume nu ma apuc sa invat o limba noua. De le-as cunoaste la perfectie pe cele care le stiu cit de cit!!! Acum insa sunt nebuna dupa Turcia si imi rup limba ca sa invat a vorbi turceste. Pina la urma nu e rau sa mai stii o limba straina...

joi, 5 august 2010

ISTANBUL

Strimtoarea Bosfor.


Recunosc, nu pot inota. Nici nu cred ca am sa pot vreodata.

ORTAKOY

Visez sa-mi fac nunta intr+o astfel de gradina pe malul marii.