sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Exclusiv:Vera Terentiev s-a logodit într-un castel din poveşti

Dragi barbati, tineti-va bine pe picioare, scoateti basmulutele din buzunar si fiti
pregatiti sa primiti vestea. Inima prezentatoarei de stiri Vera Terentiev este ocupata definitiv. Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, Dorian Furtuna. Dorian a cerut-o de mireasa intr-un loc cu totul special, in castelul-minune Neuschwanstein din Germania, considerat unul dintre cele mai frumoase din lume.


Acesta este sala unde prezentatoarea de televiziune i-a spus “DA” iubitului ei, Dorian Furtuna. Din pacate, momentul nu a putut fi imortalizat pentru ca in castel nu se permite de fotografiat.


Vera, care este impreuna cu Dorian de 4 ani, nu putea sa nu spuna ,,DA''. “Am fost foarte emotionata, am primit un inel cu 3 pietre topaz, ce simbolizeaza feminitate si reproducere” , spune vedeta.
Asa ca cei care mai aveau vreo speranta, nu mai au acum nicio sansa sa mearga alaturi de Vera in fata altarului.
Vera si Dorian si-au sarbatorit logodna intr-un restaurant din Viena, în compania unor prieteni.


Deocamdata, nu se stie cind cei doi vor juca nunta.

joi, 14 ianuarie 2010

(FOTO EXCLUSIV) Vera Terentiev a schiat de nota 10

Prezentatoarea de ştiri Vera Terentiev este mereu la inaltime, si la propriu, si la figurat. Vedeta a schiat de la o înălţime de peste 2000 de metri.



Vera şi-a petrecut vacanţa de iarnă în Alpii austrieci, împreună cu iubitul şi nişte prieteni. Locaţia lor a fost orăşelul turistic Zell am See.


Desi si- a pus schiurile pentru prima dată, Vera s-a descurcat de minune pe pirtie. ,,Din a treia zi de antrenamente am reuşit să cobor pe schiuri de pe piscul unui munte, de la înălţimea de peste 2000 de metri, parcurgând un traseu de câţiva kilometri’’, spune cu mindrie Vera Terentiev.

Vacanta vedetei nu s-a redus numai la schiat. Vera a făcut un mini tur al Europei, vizitând aşa oraşe ca Braşov, Budapesta, Viena, Munchen. A avut ocazia de a vedea şi uimitorul castel Neuschwanstein, din Germania, considerat drept una din cele 10 minuni ale lumii.

GERMANIA, CASTELUL NEUSHWANSHTEIN

MUNCHEN,GERMANIA



BUDAPESTA,UNGARIA

BUDAPESTA,CATEDRALA SF. STEFAN

marți, 5 ianuarie 2010

Oraşul de gheaţă

Primul parc din gheaţă al companiei Disney a fost deschis în localitatea Harbin din China. Vizitatorii se pot distra alături de personajele Walt Disney, dar şi să admire peste două mii de sculpturi din gheaţă.

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Un leu de mare scrie in chineza

Pare greu de crezut, dar un leu de mare a scris în limba chineză cuvântul „Tigru”. Scena impresionantă a fost urmărită de sute de spectatori, care au vizitat acvariu din Japonia.

Haios: Putin danseaza cu Medvedev!

Postul de tv 1 canal din Rusia a dufuzat un videoclip animat in care Vladimir Putin danseaza cu Dmitrii Medvedev.

vineri, 1 ianuarie 2010

Revelion in slipi

Câţiva italieni au sărbătorit Anul Nou într-un mod neobişnuit. În pofida frigului de afară, ei s-au aruncat dezbrăcaţi în apa râului Tibru. Tradiţia scăldatului în apele de gheaţă este respectată de peste 50 de ani.