joi, 29 iulie 2010

Stela Popa e pe Jurnal TV


Cine a deschis televizorul in aceasta dimineata si a urmarit stirile de la Jurnal TV a avut o surpriza. Stela Popa este pe Jurnal TV. Stela prezinta buletinele mici, deocamdata.
Inainte de a reveni la stiri, jurnalista a mers citeva zile la mare la Mamaia unde si-a ,, reîncărcat bateriilor pentru activitatea care va urma'', scrie ea pe blogul sau.
Pe pagina ei personala, Stela mai scrie ca si-a dorit dintotdeauna să faca ştiri, asa ca nu cred ca se va opri doar la prezentarea buletinelor mici.

Stela Popa are 29 de ani. Pentru o scurta perioada de timp a fost reporter TV 7, mai apoi a prezentat Jurnalul principal la Euro TV. Dupa un conflict pe care l-a avut cu administratia institutiei, jurnalista a plecat.

Stela a fost şi corespondent Antena 1 şi Antena 3 la Chisinau.
De un an Stela Popa realizeaza emisiunea “Mai aproape de Europa”, de la postul de radio Vocea Basarabiei.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Altfel spus, a venit Dungaciu - s-a intors si Stela. Sunt mult exagerate referintele la TV7 si Antene, probabil sefii de acolo ar rade cu gust la citirea lor. Raman aparitiile pe sticla la euTV-ul lui Yuri Ivanovich plus niste corespondente de la Bucuresti pentru Vocea Basarabiei. In rest, o carte care aminteste mult de stilul lui Dan si un blog modest. Hai sictir! Cat despre prezentare, are talent. Desi nu am mai vazut-o de mult pe sticla. E un farmec in ceea ce face, dar aminteste mult de Esca, iar asta aduce a lipsa de personalitate. Succesuri!

Anonim spunea...

Felicia, Stela Popa are 29 de ani.
Dungaciu va lucra in Chisinau, asa ca trebuia sa i se gaseasca si ei repede un post in capitala, nu? :)

Felicia Rosca spunea...

multumesc. rectific.