joi, 11 decembrie 2008

Federaţia Naţională de lupte ,,Voievod’’ –în rol de Moş Crăciun

În preajma sărbătorilor de iarnă, reprezentanţii Federaţiei de lupte naţionale ,,Voievod’’ au împărţit cadouri deţinuţilor de la penitenciarul pentru minori nr.2 de la Lipcani.
Sportivii le-au donat copiilor dulciuri, fructe şi rechizite şcolare.
Iniţiativa acestui proiect aparţine preşedintelui Federaţiei Internaţionale ,,Voievod’’, Gabriel Stati.

,,În anul tineretului, trebuie să le acordăm o mai mare atenţie tinerilor, în special celor cu probleme. Nu am putut fi indiferenţi faţă de soarta băieţilor care îşi ispăşesc pedeapsa în penitenciarul de la Lipcani , aşa că am acceptat propunerea omului de afaceri Gabriel Stati de a le face o surpriză acestor copii’’, a afirmat preşedintele Federaţiei de lupte naţionale ,,Voievod’’, Nicolae Pascaru.

Sportivii le-au mai ţinut deţinuţilor o lecţie educaţie patriotică şi le-au vorbit despre cum trebuie să ducă un mod sănătos de viaţă.

Nicoale Pascaru a mai spus că la începutul anului 2009, Federaţia de lupte naţionale ,, Voievod’’ intenţionează să doneze instituţiei penitenciare inventar sportiv.

În prezent, la penitenciarul nr. 2 de la Lipcani îşi ispăşesc pedeapsa 29 de deţinuţi.

De menţionat că Federaţia de lupte naţionale ,,Voievod’’ este implicată în mai multe proiecte sociale. Printre acestea se numără şi organizarea seminarilor pentru copiii din Chişinău care sunt luaţi la evidenţa poliţiei. Acest proiect este implementat în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.








Niciun comentariu: