luni, 2 septembrie 2013

Valeria Marini, dans la bară într-un club din Chişinău

Designeru-l Italian, Valeria Marini, s-a distrat week-end-ul trecut într-un club din Capitală. Vedetei din peninsulă îi place Chişinăul, întrucît este pentru a doua oara cind vizitează R. Moldova în ultima jumătate de an.
Valeria şi-a făcut apariţia în club după miezul nopţii, alături de proaspătul ei soţ, milionarul Giovanni Cotonne. Actriţa a purtat o rochie foarte scurtă de culoare neagră, cu spatele gol.
După ce a pozat în faţa fotografului din discotecă, Valeria şi-a scos telefonul şi, după cum ne-a obişnuit, şi-a făcut singură cîteva poze.
Valeria Marini nu s-a sfiit să iasă pe ringul de dans, ba mai mult a încercat să se mişte şi în jurul unei bare instalate în club. Vedeta însă a fost destul de rezervată în mişcări.
Se pare că italianca s-a plictisit repede în club, astfel încît a plecat după o oră şi nu a consumat decît un cocktail.
Surse din anturajul vedetei spun că aceasta a venit la Chişinău pentru a purta negocieri cu reprezentanţii Lambretta, care şi-ar dori ca Valeria Marini să fie imaginea lor.
Ramine de vazut insa daca partile se vor intelege la bani. In Italia, pentru a participa la o emisiune Valeria Marini cere onorarii de pina la 20 de mii de Euro. Oare cit o fi cerut vedeta pentru venirea sa in Moldova?!

Prima dată actriţa şi designer-ul italian, Valeria Marini a fost la Chişinău in luna martie 2013 unde şi-a prezentat o colecţie de haine.

Niciun comentariu: