sâmbătă, 9 iulie 2011

Natalia Catan se mărită luni


Prezentatoarea de Ştiri de la Prime TV , Natalia Catan se pregăteşte de cea mai importantă zi din viaţa sa. Pe 1 august 2011 Natalia va spune ,, DA’’ alesului inimii sale. Cel care a cucerit-o se numeşte Siluan şi are 33 de ani. Natalia şi viitorul ei soţ se cunosc încă de când erau mici, dar sunt impreună de un an.
Nunta va avea loc într-un restaurant de elită de la Drochia, locul de baştină al mirilor.
Ceremonia va fi una cu totul specială. În primul rând, mirii şi-au ales să-şi unească destinele într-o zi de luni. Tinerii indrăgostiţi provin din familii de preoţi, iar potrivit tradiţiilor bisericeşti, ziua de luni este ziua ingerilor. Cei care se căsătoresc în această zi sunt binecuvântaţi de Dumnezeu. Pe lângă Victoria Lungu, Ion Paladi, Ady, Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, la nuntă va cânta şi un cor bisericesc de bărbaţi.
Deocamdată, Natalia nu vrea să ofere prea multe detalii despre rochia pe care o va purta în ziua nunţii, dar cu siguranţă va fi una în stil grecesc. La ceremonie sunt aşteptate peste 200 de persoane.
Imediat după nuntă, Natalia şi Siluan vor pleca într-o vacanţă de două săptămâni în Grecia.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce stire minunata!!!!De cind asteptam ca acestia sa-si uneasca destinele...chiar se merita unul pe celalalt!!!!Stim cu totii ca Natalia este o mare "vedeta" la noi si nu la figurat ci la propriu, dar iata ca de mire nu s-a prea dat multe detalii in presa....hmmm...oare de ce?:))))Apropo, ce va urma dupa nunta? Natalia va deveni preoteasa????Deja imi imaginez cum Natalia va prezenta stirile cu basma pe cap si fara makeup:)))))oribil sa vezi o "vedeta" fara makeup:)))))))))))))Sa fiti fericiti "drajii mei":))))))))))))
Si un P.S. in greaca (daca nunta e in stil grecesc atunci si urarile sa fie in greaca): Χρόνια πολλά μαϊμού!!!!

Anonim spunea...

tare ti ar merge si tie o paranja!

Z.N spunea...

Sa fiti fericiti dragii mei.Va iubesc mult!

Anonim spunea...

da,nu se stie nimic despre mire pt ca are foarte multe de ascuns... dar ..pe noi nu ne intereseaza f mult mirele ,poate daca nu va vrea sa fie si el "om mare si cunoscut" ca Natalita. atunci vor iesi toate adevarurile la suprafata..