vineri, 30 octombrie 2009

Sanda Balan va prezenta stirile la Realitatea

Sora lui Dan Balan, Sanda Balan va prezenta stirile sportive la Realitatea Chisinau (tv se va numi altfel, deocamdana nu se stie cum).
Sanda a semnat déjà un contract de angajare cu cei de la Realitatea pe o perioada de 1 an. Deocamdata nu se stie ce salariu a negociat fiica lui ,,tanti Ludmila’’.
Potrivit unor surse, Realitatea TV va avea 4 buletine de stiri sportive pe zi, iar producatorul acestora va fi Sandu Grecu. De altfel, Sandu a confirmat pe blogul sau ca a semnat un contract cu Realitatea.

In prezent Sanda, in virsta de 24 de ani, este director executiv la Radio 21 de la Chisinau. Totodata, ea este si prezentatoarea emisiunii ,,Jdi menea’’ de la Prime TV. Potrivit unor surse, aceasta emisiune va fi in timpul apropiat suspendata.

4 comentarii:

Anonim spunea...

,,Jdi menea’’ va fi suspendata?
Nu cred! Ea chiar are priza la public, mai ales pe la sate.

Anonim spunea...

Realitatea sau cum se va mai numi televiziunea angajeaza o sumedenie de oameni care nu au experienta in televiziune, sau experienta in ceea ce tine de stiri.
Sa vedem lansarea ...

Anonim spunea...

E draguta si promite, mult succes Sanda!

Anonim spunea...

Sanda este o fata superba ...o cunosc personal si o admir pentru felul ei de a fi, de a gindi si de a trai.Va reusi cu siguranta.