luni, 13 iulie 2009

Diplomatii nu au voie sa faca sex?!

Presa de pe ambele maluri ale Prutului a avut astazi un subiect de senzatie. Consulul roman la Chisinau ar fi fost filmat pe ascuns in timp ce facea sex cu o tinara, care se pare ca este angajata a consulatului! Nici macar nu s-a adeverit ca in imaginile aparute pe internet tipul care face sex este anume Ioan Nuica, ca mass-media a si inceput sa titreze ,, Scandal sexual...''!
Omul a fost terfelit in cel mai josnic mod, acuzat...de parca ar fi comis o crima.Bineinteles, sexul se vinde bine... dar ma intreb oare cu ce a gresit diplomatul ( daca intr-adevar a fost el) ca a facut sex cu o tipa?! Oare diplomatii nu fac sex?! Nu sunt si ei oameni? Nu au si ei necesitati fiziologice?
,,Da.. dar fata din filmult nu pare a fi sotia sa '', comenteaza unul pe net. N-o fi nevasta sa, dar oare credeti ca oficialii nu-si inseala sotiile? Chiar daca diplomatul trebuie sa dea cuiva explicatii, atunci acea persoana este numai sotia, careia i-a jurat fidelitate atunci cind s-au casatorit. In rest, nu cred ca e treaba cuiva cum si cu cine face sex un diplomat!
Din imaginile prezentate se vede clar ca cei doi nu s-au iubit la birou, ci in alta parte... Si atunci pe cine intereseaza ce face un oficial in afara serviciului?! E viata sa privata, iar Romaniei nu trebuie sa-i fie rusine de acest caz, asa cum considera unii.
De fapt, producatorii acestui material video, asta au si urmarit: sa ponegreasca inca o data imaginea Romaniei!
Totodata, in plina campaniei electorala, cu asa material, cei care stau in spatele scenariului, incearca sa distraga atentia opiniei publice de la alte subiecte importante. Oamenii mai usor digereaza informatia de genul ,, ala a facut sex cu aia'' decit ,,ia sa vedem ce propune partidul asta, ce fraude a mai depistat opozitia etc''.

P.S. M-a mai enervat la culme textul scris la inceputul filmului: ,,Asa vor sa ne ,,aiba'' romanii si pe noi cum ,,a avut-o'' consulul roman de la Chisinau Ioan Nuica pe o angajata de la consulat. Priviti si uniti-va, daca doriti!''
Mesajul transmis de creatorii flmului este clar. Dar de ce oare se crede ca diplomatul a avut-o pe fata si nu invers?

6 comentarii:

liliana spunea...

bun material!

Anonim spunea...

de unde stii tu ca imaginile nu sunt veridice? euroscaTV a si dat imagini de buna calitate unde se vede clar ca barbatul din imagini este anume cel care apare si pe foto. Asa ca pazea Felicia sau tu ai uitat ce post detine bravul nostru Iurie Rosca. Si mai atent prin Hoteluri ca mai stii ce se poate intimpla

Anonim spunea...

Hotelurile din Turkey sun mult mai bine dotate cu tehnica decat cele din comunista noastra tara.

Anonim spunea...

Brava sei molto professionale e mi compiaccio molto del tuo coraggio e della tua integrità. Spero che queste tue grandi doti vengano apprezzate e ti venga data la possibilità di ...parlare di tutti i temi, sociali e non.
Sei una ragazza libera, rimani cosi.
Giovanni

Anonim spunea...

Draga doamna. Postul acesta este mai vechi si am dat peste el cautand cu totul si cu totul altceva. Comentariul meu s-ar putea sa vina cam tarziu, dar totusi ma vad nevoita sa il fac.
Povestea cu viata privata a diplomatilor...sancta simplicitas! De-ar fi asa de simplu.
sigur ca in principiu el poate sa aiba cate amante vrea, asta nu-l va face mai putin competent ( din contra, ar zice unii).
dar ganditi-va putin....luandu-si o amanta, doua, omul acela devine foate santjabil, ceea ce il face vulnrabil, si prin el, face vulnerabila tara pe care o reprezinta. Fie si numai acesta, si este suficient pentru a spune ca nu sunt catusi de putin de acord cu opinia exprimata de dumneavoastra..

Anonim spunea...

felicia, cred ca viata intima a oamenilor reflecta perfect ce e si pe exterior...si murdaria dinauntru nu poate decat sa se reflecte, o data si o data, pe exterior...astfel incat, daca domnul care a facut sex, era un oarecare, putea face sex si in boscheti...si poate si atunci era filmat de vreun pusti cu tel mobil si chiar ridiculizat si pus pe youtube...insa el este un oficial al Romaniei, care si in somn trebuie sa fie integru, corect si nepatat nicium. Asta ar fi valabil pt toate persoanele publice. Mi se pare ca faci apel la drepturile omului si legea privacy cam degeaba...in cazul unei persoalitati publice, legea privacy nu se mai aplica precum unei persoane oarecare. Ponimaeshi?