luni, 11 mai 2009

Ce? Unde? Când? pentru jurnalisti

Consult Group s-a alăturat Zilelor Libertăţii Presei 

Cu ocazia Zilelor Libertăţii Presei 2009 Consult Group şi-a mobilizat întreaga echipă de experţi pentru a organiza pentru jurnaliştii de la Chişinău un concurs Ce? Unde? Când? de percepere a dreptului la libera exprimare. Evenimentul a adunat jurnalişti din presa scrisă, TV si on-line.

„ Am hotărât să ne alăturăm Zilelor Libertăţii Presei printr-o metodă mai diferită decât organismele care monitorizează libertatea de exprimare şi presă, organizând acest concurs, dar mesajul nostru este unul de solidarizare cu cel lansat de instituţiile acreditate în acest domeniu. Să fim promotorii acestui eveniment ne onorează şi sperăm că cei care au fost prezenţi la această întâlnire s-o găsească interesantă şi de un real folos”, a declarat Igor Popa, Managing partner Consult Group. El a mai adăugat ca - Este un eveniment cognitiv, atit pentru noi, cât şi pentru jurnaliştii care au raspuns la invitaţia noastră, iar rezultatul dovedeşte încă odată pregătirea excelentă a celor care ne informează în fiecare zi. 

Participanţii la concurs şi-au pus în valoare cunoştinţele din domeniul accesului la informaţiie şi a dreptului la libera exprimare. Cei mai buni au dus acasă şi un premiu de excelenţă pentru prestanţă în concurs. 

Am participat si eu la acest concurs, ce-i drept, echipa noastra a pierdut cu un scor de 4:3. Dar, lasa ca ne luam noi revansa la anul viitor :)))))). Promit sa pun pe blog poze de la eveniment, imediat ce fac rost de ele.

Niciun comentariu: