luni, 15 decembrie 2008

(VIDEO) Stand-up-uri amuzante

Zilnic la diferite posturi tv vedem aparitia reporterilor in cadru. Aceasta aparitie se numeste in jurnalism ,,stand-up’’. Stand-up-urile fac ca reportajul sa fie mai dinamic si demonstreaza prezenta reporterului la fata locului.
Mie, imi place sa fac stand-up-uri si de fiecare data ma stradui sa fie diferite si cit mai interesante.

Uneori fac stand-upr-ile foarte usor, alteori insa imi trebuie si 20 de minute ca sa filmez unul. Daca incep sa ma bilbii, injur de mama focului. Imi trag aer in piept si incep din nou …

De fapt, cred ca trebuie sa ai pic de talent actoricesc ca sa poti face un stand-up reusit.
La TVC 21 am colectat citeva stand-up-uri amuzante pe care le-am facut eu si colegul meu, Vitalie Gutu. Mai bine zis, sunt imaginile care au fost taiate la montaj.

1. Aici am facut un reportaj despre 3 fetite gemene din Chisinau, care locuiesc impreuna cu parintii lor intr-o camera de doar 9 metri patrati. Erau atit de dulci fetitele incit nu puteam sa nu fac un stand-up cu ele.

2. In acest stand-up, Vitalie Gutu facea un subiect despre poluarea aerului de catre automobile. In timpul fimarilor o masina a trecut foarte aproape de Vitalie, incit era sa-l loveasca.

3. Aici Vitalie facea un stand-up de la expozitia de tehnica agricola de la Moldexpo.

4. Un stand-up de la un test drive cu BMW.

5. Ultimul stand-up imi place cel mai mult. Faceam un reportaj ,, la cules struguri’’. Cred ca am facut vreo 20 de duble. Nu puteam sa ma concentrez la text si la miscarile pe care trebuia sa le fac in timp ce vorbeam. Niciodata nu obosisem atit de mult… dar cred ca s-a meritat efortul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicia stand-up-ul la cules poama e super tare am ris cu pofta:))