marți, 9 decembrie 2008

Andreea Raicu va prezenta Fabrica de Staruri?


In ultima luna, tot mai multi navigatori de pe net au intrat pe blogul meu, cautind informatii despre proiectul Fabrica de Staruri. Asta inseamna ca lumea este interesata de acest subiect. Si tot mai multe persoane se intreaba cine va fi prezentator al show-ului?

Se pare ca postul de tv PRIME va da lovitura! Surse demne de incredere mi-au spus ca show-ul va fi prezentat de vedeta de peste Prut, Andreea Raicu. Mai mult, Andreea este asteptata la mijlocul acestei saptamini la Chisinau, unde va filma un promo pentru Fabrica de Staruri.
Deocamdata, nu se stie ce salariu va primi vedeta, insa presa romana a scris ca pentru Megastar ( proiect similar in Romania), Andreea a ridicat un salariu de 15 mii de euro lunar.

Fabrica de Staruri va fi difuzata in orele de maxima audienta la posturile de tv PRIME si 2 PLUS. Show-ul va putea fi vizionat din a doua jumatate a lunii decembrie. Surse din cadrul ,,fabricii’’, spun ca Andreea Raicu este doar una dintre surprizele show-ului.

Foto: http://www.poze.vedete-romanesti.info/

6 comentarii:

Anonim spunea...

Salariul marei vedete la sigur va fi achitat tot din buzunarul nostru!!! Cum altfel isi pot intretine comunistii televiziunea(le)!!!

Anonim spunea...

Sa inteleg ca salariul marei vedete va fi achitat tot din buzunarul nostru???!!! De unde alt fel, comunistii sa-si intretina televiziunea(le)...

Anonim spunea...

nu cred ca Raicu ar accepta o emisiune in Moldova, dar se pare ca e adevarat ca Prima TV n-o mai vrea ca prezentatoare pentru ca are o audienta din ce in ce mai mica.

Anonim spunea...

Bravo Felicia!! esti super informata....

Anonim spunea...

apropo de trafic, blogul Andreei Raicu a atins limita de trafic alocat din cauza multimii de vizitatori interesati de fabrica de staruri

Anonim spunea...

ANDREEA ESTE CEA MAI EXTRAORDINARA PREZENTATOARE , EA A DEPUS MULT EFORT SI CURAJ DE A ACCEPTA ACEASTA PROPUNERE , BRAVO EI.SUCCES SI MULTA BAFTA MAI DEPARTE.