vineri, 21 noiembrie 2008

Urechean s-a ales cu dosar penal!


Liderul AMN, Serafim Urechean s-a ales cu dosar penal! Asta pentru ca ar fi falsificat şi utilizat documente oficiale false, anunta Procuratura Generala.
Potrivit unui comunicat de presa al Procuraturii Generale, in procesul investigaţiilor efectuate, procurorii au stabilit că o atare scrisoare nu a fost formulată, întocmită şi nici semnată de Şeful statului. Procurorii sustin ca acest document lipseşte din registrul de evidenţă a corespondenţei atît a Preşedinţiei, cît şi a Guvernului, iar formatul lui nu corespunde rigorilor impuse de instituţia Prezidenţială.
Totodata, Procuratura Generală anunta ca va investiga motivul şi scopul pe care l-au urmărit autorii acestei provocări.
Solicitat de TVC 21, Serafim Urechean a spus ca nu a fost informat despre pornirea unui dosar penal impotriva sa. El a declarat ca nu facut decit o interpelare, drept de care beneficiaza fiecare deputat si asteapta un raspuns de la Guvern timp de 2 sapatmini, asa cum prevede legea.
Ieri liderul AMN a prezentat in fata deputatilor un document prin care Vladimir Voronin i-ar fi cerut Zinaidei Greceanii ca din 2009 moldovenii sa fie inmormintati in sicrie din plastic si nu din lemn. Presedintia a calificat
declaratia lui Urechean ca fiind una mincinoasa si iresponsabila, iar premierul a afirmat ca fortele de ordine ar trebui sa se ocupe de acest caz.
Foto: liderul AMN, Serafim Urechean

Niciun comentariu: