miercuri, 15 octombrie 2008

De Hramul Chisinaului, Dan Balan a dezamagit jurnalistii


Interpretul Dan Balan a sustinut aseara un recital de aproximativ o ora in Piata Marii Adunari Nationale. Crazy Loop a cintat mai multe piese printre care si unele de pe primul sau album. Lume multa... veselie.. pe scurt, un spectacol de nota 10.
In spatele scenei, presa a asteptat sa ia interviu de la Dan Balan. Inainte de concert organizatorii au promis ca Dan va raspunde la intrebarile jurnalistilor dupa recital. Ce s-a intimplat insa dupa ce Crazy Loop a coborit din scena? A intrat repede in cabina sa improvizata. Dupa citeva minute a venit si mama sa, Ludmila Balan care probabil a schimbat doua vorbe cu fiu-sau, dupa care a plecat.


Dupa ce s-au terminat focurile de artificii, Dan Balan a iesit ca din pusca din asa -numita cabina. Nici vorba de interviu. Pe cap si-a pus un gluga si a fugit, iar jurnalistii s-au luat dupa el.
Pina la urma nu am inteles de ce Dan Balan nu a putut sa ofere 5 minute din timpul sau pretios pentru reprezentantii mass-media?! Mai ales ca Dan nu a mai concertat la Chisinau de 4 ani!
Intr-o conferinta de presa organizata cu citeva zile inainte de Hramul capitalei, managerul lui Dan Bălan, Igor Lupaşcu a declarat ca ,,avem o deosebită plăcere să concertăm pe scena Chişinăului, deoarece este oraşul în care ne-am născut, copilărit şi crescut’’.
De ce atunci Dan Balan nu a binevoit sa discute cu presa, presa care la inceputurile carierei sale l-a promovat!? Nu uita de unde ai pornit, Dane!

3 comentarii:

Anastácio Soberbo spunea...

Bună ziua, I Love la blog.
Ne pare rău, nu scrieţi mai multe, dar mi român este rau.
Un italiană din Portugalia

Hello, I like the blog.
Sorry not write more, but my English is bad writing.
A hug from Portugal

Anonim spunea...

pai daca ati avut ocazia sa participati la conferinta de presa, unde a fost si Dan, de ce nu l-ati intrebat atunci despre ce va intereseaza? halal de asa jurnalisti... putini sunt artistii care ofera interviuri dupa concerte (sa te vad pe tine dupa ce sari o ora intreaga pe scena, cum vei vorbi in fata camerelor?)

Anonim spunea...

Dan nu a acceptat sa dea interviu nici inainte de concert nici dupa.
La conferinta de presa intr-adevar jurnalistii au avut posibilitatea sa puna intrebari. De fapt, jurnalistilor, ma refer la cei de tv , la concert le trebuia sincron de la Dan. Indiferent de ce ar fi spus Dan, le trebuia ca el sa fie in cadru. Nu stiu daca stii ce inseamna asta, Ana.