luni, 13 octombrie 2008

Angela Arama revine la tv?

Deputatul PPCD, Angela Arama nu renunta la marea ei pasiune-televiziunea. Dupa ce a plecat de la EUTV, unde a fost neoficial producator general al postului, se pare ca Angela Arama va cocheta cu STS. Se zvoneste ca ea va ocupa locul fostului producator, Vitalie Perciun, care a confirmat ca nu mai lucreaza pentru acest canal tv. Sa vedem daca birfele se vor adeveri si de aceasta data.
Iata ce a scris anterior Vitalie Cojocari pe blogul sau despre asa-numita destituire a Angelei Arama de la EUTV http://cojocari.blogspot.com/2008/09/destituiri-in-conducerea-unei.html.

Dupa cum a scris Vitalie Cojocari pe blogul sau, in locul Angelei Arama
la EUTV ar fi venit colegul ei de partid Vlad Cubreacov. Domnul deputat si-a sarbatorit chiar si ziua de nastre alaturi de colegii de la EUTV.
Vedeti mai jos citeva poze de la eveniment.

Cine joaca basmaluta... măi -măi..
I se saruta gurita... măi-măi...

La multi ani!!!


3 comentarii:

Anonim spunea...

foarte urat din partea ta sa iti vorbesti asa fostii colegi, unii dintre care iti sunt si prieteni

Anonim spunea...

foarte urita pagina web,teme de calitate proasta,fotografii dezgustatoare , intr-un cuvint oribillllllllll.

Anonim spunea...

Felicia, e urit sa birfesti, da cind e vorba de PPCD-isti parca merita, nu? Bravo! Ia trage cu ochiul aici ce am gasit despre "doamna Arama". Am ris tare. Imi pare rau ca in 2000 cind eram in Moldova am votat cu aceste lepadaturi. Angela Arama este mare lepadatura cu Rosca si cu Cubreacov toti gramada. Spurcaciuni comuniste!

http://www.youtube.com/watch?v=eSkZGTM2hyE