joi, 18 septembrie 2008

Badea Vasile revine la EUTV?


Fostul director al postului de televiziune EUTV, Vasile Nastase ar putea sa revina la locul sau de munca. Surse demne de incredere sustin ca badea Vasile ( asa ii spun lui Vasile Nastase oamenii care au lucrat cu Vasile Nastase la EUTV) va prezenta o emisiune. Deocamdata, nu se stie daca el va fi moderator la ,,Epicentru’’ sau daca va realiza o noua emisiune.
Totusi, cred ca ambitiile lui Nastase sunt cu mult mai mari. El doreste cu orice prêt sa revina in functia de director al postului EUTV. Si nu stiu de ce, dar am impresia ca va reusi.
Vasile Nastase a fost demis de la EUTV in iulie 2007. In locul sau a fost numit atunci proprietarul institutiei, Igor Boldureanu.
La scurt timp dupa ce am plecat eu de la EUTV (ianuarie 2008) Boldureanu a parasit si el televiziunea din motive de sanatate (operatie la inima). Asa ca director a fost numit Iacob Rosca, care ar fi fratele presedintelui PPCD, Iurie Rosca.

Nici acesta insa nu a incalzit prea mult fotoliul de director. De citeva luni postul tv este condus de catre Viorel Buzdugan.


Apropo, aseara, pe micul ecran EUTV a aparut sociologul Dan Dungaciu. Acesta, care era aproape zilnic pe coridoarele televiziunii, disparuse in ultimile luni odata cu fosta prezentatoare de stiri Stela Popa.
Oare se intoarce si Stela la EUTV?

4 comentarii:

Anonim spunea...

e buna ultima intrebare. sa vedem... dar nastase, ca si prima data, nu se va retine mult pe coridoarele EUTV, vorba autoarei. badea vasile nu stie sa faca emisiuni, el nu stie ce inseamna om de televiziune. asa ca... mare pozor !!! de fapt EUTV s-a transformat demult intr-un mare pozor !!! atentie pentru cei ce lucreaza acolo...

Anonim spunea...

Postul de televiziune EUTV a degradat foarte mult....imi este sila sa ma uit la stirile lor....

Anonim spunea...

asta e colaboratot la SIS ... de ce rosca nu il da afara?

Anonim spunea...

s-a cam umflat badea Vasile al tau. E doar un mosulica burduhanos cu gura urat mirositoare